Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Haberler

Borsagündem/Finansgündem.com 16.04.2012 Tarihli Serkan Elidolu ve Taylan Şahin Haberi/Serkan Elidolu ve Taylan Şahin Yazılarıyla Finans Gündem ve Borsa Gündem

  • 16 Nisan 2012

 

Mali gündemi belirleyecek iki yazar
Mali gündemi belirleyecek iki yazar
 
Taylan Şahin ve Serkan Elidolu, mali gündem ve hukuk, vergi düzenlemeleri ve sorunlarıyla ilgili yazılarıyla okuyucularımızı aydınlatacak

www.borsagundem.com
 
16.4.2012 - 12:25

 

Türkiye'nin dijital ve yazılı medyada yükselen yeni mecrası Gündem Medya Grubu Ailesi'ne iki yeni yazar daha eklendi. DKR Denetim'in iki uzman ismi Taylan Şahin ve Serkan Elidolu, mali gündem ve hukuk, vergi düzenlemeleri ve sorunlarıyla ilgili yazılarıyla okuyucularımızı aydınlatacak. Her gün yüzbinlerce okuyucuya ulaşan www.borsagundem.com ve www.finansgundem.com sitelerinde yayınlanacak yazılar sadece yazarlarımızın kaleme aldıklarıyla sınırlı kalmayacak. Okuyucularımız bu yazılara yorum yapabilir ya da yazara direkt mail atarak vergi başta olmak üzere her türlü mali konuda detaylı bilgi talep edebilir. çok yakında yazdıklarıyla mali gündemi belirleyecek Serkan Elidolu ve Taylan Şahin'e aramıza 'hoş geldin' diyoruz.

Serkan ELİDOLU (YMM)

Mesleki yaşantısına, 01.06.1999 yılında Maliye Bakanlığı'nın vergi inceleme ve teftiş yetkilerine sahip Merkezi Denetim Birimi olan Gelirler Kontrolörleri Başkanlığı'nda Stajyer Gelirler Kontrolörü olarak başlamış olup, 2002-2009 yılları arasında Gelirler Kontrolörü ve 2009-2011 yılları arasında da Gelirler Başkontrolörü olarak 12,5 yıl görev yapmıştır. Meslek hayatının yaklaşık 4 yılını Gelirler Kontrolörleri Büyük Mükellef İnceleme Grubunda geçirmiştir. Akademik yaşantısına ise, Gazi üniversitesi Maliye Bölümünde başlamış ve 1997 yılında mezun olmuştur. 2007-2010 yılları arasında Marmara üniversitesi İşletme Anabilim Dalı Muhasebe-Finansman Bilim Dalında Yüksek Lisansını tamamlamıştır. çeşitli mali hukuk dergilerinde ve bir gazetede yayımlanmış makaleleri mevcut olup, 'Gelirler Kontrolörler Derneği' yayını olan 'Gelir Vergisi Rehberi' kitabının ikinci baskısında yazar olarak görev almıştır. 2010-2011 yıllarında Gelirler Kontrolörleri İstanbul Grup Başkanlığı Başkan Yardımcısı görevinde bulunmuştur. Halen İstanbul Yeminli Mali Müşavirler Odasına kayıtlı Yeminli Mali Müşavir unvanına ve Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Bağımsız Denetim Lisansına sahiptir.

Email: [email protected]

Taylan ŞAHİN (SMMM)


12 yıllık muhasebe,vergi ve denetim mesleki tecrübesine sahip olup bu sürenin ilk 3 yılını özel sektörde uluslararası bir firmanın muhasebe bölümünde tamamlamıştır. Muhasebe uzmanı olarak tamamladığı 3 yılın ardından, mesleki kariyerinin son 9 yılını denetim ve vergi sektöründe sürdürmüştür. Taylan Şahin, Marmara üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye bölümünden mezundur (1996-2000) Akademik kariyer olarak Marmara üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Mali İktisat Bilim Dalı Yüksek Lisans Programını (2000-2002) tamamlamıştır. 2004-2006 yılları arasında yine aynı üniversite bünyesinde Sosyal Bilimler Enstitüsünde Mali Hukuk Yüksek Lisans programını bitirmiştir. Halen İstanbul üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Mali Hukuk Anabilim dalında Doktora eğitimine devam etmekte olup ayrıca İstanbul Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığı'nda uzman bilirkişi olarak görev yapmaktadır.

Email: [email protected]

 

 

Bu haberi paylaş: