Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Haberler

Gazeteport DKR Denetim Açılış Haberi

  • 2 Nisan 2012

 

Denetim sektörüne taze kan
Ekonomi / Denetim sektörüne taze kan

 

Denetim ve Danışmanlık sektörünün yeni firmalarından DKR Denetim&Danışmanlık Grubu 2012 yılı öncesi düzenlediği açılış kokteylinde misafirlerini ağırladı.

 

09 Ocak 2012 Pazartesi Saat: 15:24


 
 
 
 
 
 
 

Bünyesinde DKR YMM , DKR SMMM şirketlerini ve DKR Hukuk hizmetlerini bulunduruan grubun kurucu ortaklarından Ekrem Oncu , Serkan Elidolu ve Taylan Şahin yaptıkları açıklamada ;

'Amacımız , müşteri odaklı , kurumsal ve entegre bir hizmet anlayışı ile denetim ve danışmanlık sektöründe söz sahibi firmalardan biri olmak' şeklinde görüş belirttiler.

Açılışa Haberturk Medya Grup Baskanı Mehmet Kenan Tekdag, Gazeteport Kurucusu ve Haberturk Ekonomi yazarı Yavuz Semerci, Bahcelievler Belediye Baskanı Osman Develioglu, CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın, İnternethaber.com'un sahibi Hadi özışık, Nexia Turkiye'in ortağı Hayrullah Doğan ve diğer davetliler katıldı.
Yeni Türk Ticaret Kanunu 'nun ticari hayat için radikal değişiklikler getirdiğini belirten şirket ortakları 'Bu değişiklikler içerisinde en dikkat çekici husus , tüm A.Ş. ve Limited Şirketlerin mali tablolarının bağımsız denetime tabi tutulması olacaktır." dedi.

Bu yeni düzenlemenin iş hayatında köklü değişiklikler yaratacağını ama ülke ekonomisinde ciddi oranda saydamlık sağlayacağını belirten DKR ortakları, bu süreçte denetim kuruluşlarının müşterilerine bağımsız denetim, vergi ve mali hukuk danışmanlığını ayrı ayrı olmak üzere geniş yelpazede hizmet verecek yapıda olmaları gerektiğini de belirttiler.



Kaynak : http://www.gazeteport.com.tr/haber/72758/denetim_sektorune_taze_kan#ixzz1sHk03ITF

 

Bu haberi paylaş: